vrijdag 26 november 2010

Villa op 6475 m² met vele mogelijkhedenBeschrijving van het pand:Zeer lichte en ruime woning met afzonderlijke ruime ingerichte keuken met eethoek en een afzonderlijke ruime woonkamer met eetkamer. Beiden leefruimten zijn voorzien van grote ramen met zicht op de tuin. De woning is verder voorzien van een grote inpandige garage, hall, wasplaats en bergplaats. Op de bovenverdieping bevinden er zich 4 zeer ruime slaapkamers, een grote badkamer en een zolder. De woning is tevens voorzien van een carport voor twee grote wagens. Er is een bijgebouw van 80 m² hetwelk volledig geïsoleerd is en voorzien is van alle nutsvoorzieningen (incl. drijfkracht). Het bijgebouw is constructief reeds voorzien in de mogelijkheid tot vergroting via de achterzijde. De woning wordt verwarmd met centrale verwarming op stookolie. Voor het warm water is er een grote elektrische boiler voorzien. De ramen met enkel glas zijn langs de buitenzijde van aluminium en langs de binnenzijde van Afzelia hout. Het dak is achteraan voorzien van leistenen, vooraan is het dak voorzien van isolatie en roofing. Er is een energieprestatiecertificaat (EPC-attest) aanwezig. De woning is gelegen in een groene omgeving en is rondom voorzien van een ruime goed onderhouden aangelegde tuin dewelke afgemaakt is met tuindraad en hoge hagen. Vooraan wordt 560 m² gebruikt als ruime parking met voortuin en achteraan wordt 4200 m² thans gebruikt als paardenverblijf.  De 6475 m² kunnen opgesplitst worden. Volgenshet gewestplan is de vooraan gelegen 4475 m² woongebied en is deachteraan gelegen 2000 m² een bufferzone aan de ambachtelijkebedrijven en kmo zone Lerenveld.  De woning is tevens gunstig gelegen op 15 minuten van de E19 en met de fiets op 10 minuten van het treinstation van Kontich en Lier.Enkele algemene afmetingen:Bewoonbare oppervlakte woning: 325 m²voortuin + parking = 560 m²achtertuin: 5590 m² (waarvan 4200 m² thans gebruikt wordt als paardenverblijf)Bijgebouw : 80 m²L-vormig grondopp. 6475m²: breedte vooraan 35m, breedte achteraan 75m, diepte 125m.-------------------------------------------------------------------------------Indeling woonhuis:

Gelijkvloers:

- eethoek + keuken = 20,3 m²- living + eetkamer = 51,5 m²- wasplaats = 9 m²- bergruimte = 5,7 m²- hal incl. toilet = 23,3 m²- inkomhal = 4,94 m²- garage = 22,8 m²- C.V. plaats = 5,9 m²- terras 1 = 5,8 m²- terras 2 = 3,3 m²verdieping:- slaapkamer 1 = 18,3 m²- slaapkamer 2 = 18,1 m²- slaapkamer 3 = 15,3 m²- slaapkamer 4 = 19,9 m²- badkamer = 8,8 m² - zolder = 71,56 m²- overloop = 13,28 m²

---------------------------------------------------------------------------------

Te koop rechtstreeks van eigenaar

(makelaars gelieve zich te onthouden).

algemene info:- Vergunning uitgereikt (Vg)- Woongebied (Wg)- Geen dagvaarding uitgebracht (Gdv)- Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr)- Geen verkavelingsvergunning (Gvv)CONTACTGEGEVENS : Email wordt enkel sporadisch gelezen, gelieve te telefoneren naar het nummer 03/480.69.89 voor een afspraak. Dit kan zowel overdag als 's avonds. (Extra foto's: zie op www.zuka.be)
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten