vrijdag 24 september 2010

Inkoper/verkoper Vastgoed

Commercieel regioverantwoordelijke – inkoper/verkoper

 

Bedrijfsomschrijving

 

Vastgoed Van Dievel profileert zich als makelaar van de nieuwe generatie door een sterke klantgerichte en professionele aanpak.

Zowel kopers en huurders, verkopers en verhuurders kunnen rekenen op een optimale dienstverlening waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Het individueel begeleiden van potentiële kopers tot aan de aankoop en het bemiddelen in een vastgoedtransactie heeft reeds zijn voordeel bewezen voor zowel koper als verkoper.

 

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van uw eigen portefeuille in de omgeving van Mechelen.

 

Via prospectie zal je de markt bewerken en de klantenportefeuille uitbreiden. Je gaat actief op zoek naar eigendommen en onderhandelt met de eigenaars die hun pand willen verkopen. Je sluit contracten af. Daarnaast ga je op zoek naar potentiele kopers. Met hen doe je bezoeken ter plaatse en je volgt deze mensen nauwgezet op. Deze opvolging zet je om in concrete resultaten.

 

 

Profiel

Uitgesproken commerciele gedrevenheidDynamisch, actief, enthousiast, ambitieusGoed georganiseerdResultaatgericht maar niet opdringeringVlot in de omgang met mensenGoede talenkennis NL/FR/ENKennis van MS-office en vlot kunnen werken met de PCErvaring in vastgoed (min 2 jaar)Min A1 diplomaEen eigen BIV-nummer is een pluspunt

 

Aanbod

 

Aantrekkelijk salaris met commissie en bonus
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten