maandag 13 september 2010

Hotel met 13 kamers, netto winst  ¤24.000,- p/m Puerto Banus Costa del Sol.

Deze 2 jaar oude Hostal, is nu te huur voor slechts ¤3.800,- per maand .

De Hostal is zeer goed ingericht en van alle gemakken voorzien o.a. alle kamer zijn voorzien van

Air conditioning , centalle verwarming , elke slaapkamer heeft een eigenbadkamer , met kabel TV , en Breedband internet WIFI .

Zonnepanelen voor warmwater, kamers alle met zicht , bij de receptie zijn kluisjes ter beschikking, privé parking met 24 uur bewaking.

Er zijn twee contracten van twee verschillende bedrijven voor het boeken van 10 kamers .

A) 5 kamers gereserveerd het hele jaar door van maandag tot vrijdag.

B) 5 kamers van maandag tot donderdag het hele jaar volgeboekt , hier zijn vaste contracten van, dus zeker van uw inkomsten.

De overnachting  van een kamer bedraagt ¤85,-per nacht, u heeft dan nog 3 kamers ter beschikking voor passanten, en in de weekeinde die andere 10 kamers .

Gezien de perfecte locatie van Puerte Banus met zijn mooie jachthaven en Marbella op enkele kilometers op afstand maakt dit een uniek complex .

 Er dient een garantie te worden betaald van ¤45.000,- die op een gewaarborgde rekening wordt gestort , en die u terug krijgt na einde contract , deze garantie dient voor het gehele interieur .

¤10.000,- betaald u voor de legale contracten en vergunningen die op naam worden gezet , dit is inclusief de makelaars commissie.

¤ 7.600,-  is 2 maanden huurwaarborg, deze krijgt u terug einde huurcontract .( volgens de Spaanse wet)

¤3.800,- deze betaald u voor de  eerste maand huur .

U betaald dus voor om te beginnen ¤66.400,- waarvan u ¤52.600,- terug krijgt einde huurcontract, deze waarborg kan een geblokkeerde rekening komen op uw eigennaam in Spanje waar ook nog eens rente over krijgt  .

Het kost u dus eigenlijk maar ¤13.800,- om te starten , dit is inclusief eerste maand huur en verdien gelijk ¤24.000,- per maand  Unieke kans eenmalig !!!

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten