woensdag 29 december 2010

Enorm ruime en zeer degelijke rijwoning op 350m² met 5 slaapkamers, kelder, keuken, badkamer, living,… tuin, garage te Lede.

 

Deze zeer ruime rijwoning op 3a50ca heeft een gevelbreedte van maar liefst 10meter en beschikt o.a. over 5 slaapkamers (29m² - 17m² - 16m² - 16m² - 12m²), een ruime living van 33m², ingerichte badkamer (met toilet, lavabo, spiegel, ligbad), ingerichte keuken met toestellen (dampkap, kookfornuis, oven, dubbele gootsteen).

 

De badkamer is op te frissen. Op de zolder van 83m² kunnen perfect nog extra kamers worden ingericht. Het is een degelijk huis bwjr 1960 en voorzien van beton (dus geen houten roostering) op elke etage.

 

Verder nog niet te vergeten een wasplaats/grote berging 18m² en een garage van 29m² en een tuin van 194m².Grote en droge kelder van 36m².

De verwarming is met aardgas (in elke ruimte is er een gietijzeren radiator voorzien) en de houten ramen zijn voorzien van enkel glas en rolluiken. Klein beschrijf is mogelijk.

 

De woning is gelegen op wandelafstand van centrum en station Lede, nabij winkels, openbaar vervoer, scholen,…

 

Met een bewoonbare opp. van 328m² is omwille van de goede ligging tevens ook geschikt voor commerciële doeleinden.

 

Bezichtiging na afspraak via mail marievdv@live.be

 

Woning werd geschat door verschillende makelaars alsook notarissen hoger geschat. Dus voor snelle beslissers nu vaste prijs 229500¤ (geen commissie), dus resoluut GEEN IMMO, anders zou vraagprijs 240000¤ zijn.

 

Dus wie echt op zoek is en wil kopen tegen realistische prijs, wacht niet te lang.

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten